Joka päivä on kissanpäivä

Haluamme tarjota laadukasta lähiruokaa koirien lisäksi kissoille, ja nyt meillä onkin ilo juhlia kotimaisen kissan märkäruoan Suomen valloitusta. Märkäruoka on tuore tulokas kissan kuivaruoan rinnalle.

ILVES, TIIKERI ja LEOPARDI ruokakupilla

Kotimaisissa märkäruoissamme on maukas ja proteiinipitoinen koostumus. Ne ovat kaikki viljattomia, eikä niissä ole soijaa, lisättyä sokeria tai säilöntä- ja väriaineita. Lihaisat märkäruoat on nimetty isojen kissojen mukaan Dagsmark ILVEKSEKSI, TIIKERIKSI ja LEOPARDIKSI.

Valitsemalla Dagsmarkin kissanruokia voit tehdä hyvää sekä omalle pikkukissallesi ruokakupilla että vähän laajemmin. Lahjoitamme kissanruokien tuotosta joka vuosi tietyn osan hyväntekeväisyyteen. Vuonna 2021 lahjoituskohteemme oli WildCats Conservation Alliance ja uhanalaisten amurintiikerien ja amurinleopardien suojelutyö.

Vuoden 2022 lahjoituskohde on valittu lemmikinomistajien äänestyksen perusteella. Useista hyvistä vaihtoehdoista lahjoituskohteeksi valikoitui Rekku Rescue ry.

Rakkaudesta kissoihin

Kissanruokamme on tehty rakkaudella ja rakkaudesta kissoihin. Ehkä klisee, mutta totta, joten jatkamme häpeilemättä samalla linjalla. Koko Dagsmark syntyi halusta tarjota omille lemmikeillemme kotimaista puhdasta ruokaa – siis rakkaudesta ja rohkeudesta. Saattaa kuulostaa sokeriselta, mutta sitä ei lemmikinruoissamme ole.

Haluammekin omistaa uudet kissanruokamme kaikille niille kissoille, joilla persoona on kokoa suurempi. Kissoille, jotka tietävät mitä haluavat ja milloin. Kissoille, jotka opettavat meitä, koettelevat meitä, kuuntelevat meitä ja sallivat meidän silittää huolemme pois. Kissoille, jotka luulevat itsestään vähän liikoja. Ansaitusti.

 

Takaisin blogiin