Dagsmarkin uudistuneet kisan kuivaruoan 500 g pakkaukset TIIKERI, GEPARDI, ILVES ja PUUMA.

Kissojen kuivaruoat uudistuvat sisältä ja ulkoa

Dagsmark ILVES, TIIKERI, GEPARDI ja PUUMA -kuivaruokien koostumuksia on kehitetty ja mukaan on lisätty tehoaineita kissojen hyvinvoinnin tueksi. Samalla kuivaruoat ovat saaneet myös uudet kissamaisen villit 500 gramman pakkaukset.

Kaikki Dagsmarkin kissanruoat valmistetaan Suomessa, ja ne ovat viljattomia sekä sokerittomia.

 

 

Dagsmark ILVES aikuisille tarkkailijoille

ILVES-kuivaruoan reseptiä on uudistettu vastaamaan vähemmän aktiivisten aikuisten kissojen tarpeita. Proteiininlähteenä on tuttuun tapaan kotimainen kana, mutta ruoassa on nyt vähemmän energiaa ja rasvaa 17 %.

Kuivaruokaan on lisätty L-metioniini-aminohappoa, joka tukee leikattujen kissojen virtsatieterveyttä. Anti-hairball-kuitulisä ehkäisee karvapallojen muodostumista, ja omega-3- ja omega-6-rasvahapot tukevat kissan ihon ja turkin hyvinvointia.

Dagsmark TIIKERI aktiivisille hiiviskelijöille

TIIKERI-kuivaruokaa on uudistettu täyttämään aikuisten aktiivisten kissojen tarpeet. Ruoassa on aiempaa enemmän energiaa ja rasvaa 20 %. Kotimaisen kanan rinnalla proteiinina on nyt myös kalkkuna*. Tuttu isompi nappulakoko ja dental-ominaisuus tukevat hampaiden hyvinvointia ehkäisemällä hammaskiven muodostumista.

Kuivaruokaan on lisätty L-metioniini-aminohappoa, joka tukee leikattujen kissojen virtsatieterveyttä. Anti-hairball-kuitulisä ehkäisee karvapallojen muodostumista, ja omega-3- ja omega-6-rasvahapot tukevat kissan ihon ja turkin hyvinvointia.

* Kuivaruoissa käytetty kalkkunajauho on Saksasta, koska kotimaista kalkkunajauhoa ei ole enää saatavilla.

Dagsmark PUUMA loikoilijoille ja senioreille

PUUMA-kuivaruoka on mainio valita rauhallisen rennoille kissoille ja senioreille, jotka tarvitsevat kevyempää ruokaa. Kotimaisen kanan rinnalla proteiinina on aiempaan tapaan kotimainen hyönteinen. Kuivaruoassa on rasvaa vain 13,5 %.

Ruoan nivelaineet tukevat erityisesti seniorikissojen nivelten hyvinvointia. Kasvikuitu taas edistää kylläisyyden tunnetta ja tukee suoliston toimintaa. Kuivaruokaan on lisätty myös L-metioniini-aminohappoa, joka tukee leikattujen kissojen virtsatieterveyttä. Anti-hairball-kuitulisä ehkäisee karvapallojen muodostumista, ja omega-3- ja omega-6-rasvahapot tukevat kissan ihon ja turkin hyvinvointia.

 

Dagsmark GEPARDI kasvavalle tassukansalle

GEPARDI-kuivaruoka on pentujen ja juniorien valinta. Siinä on mininappula, enemmän proteiinia ja rasvaa 20 %. Kotimaisen kanan rinnalla proteiinina on aiempaan tapaan kotimainen hyönteinen.

Kuivaruokaan on lisätty myös L-metioniini-aminohappoa, joka tukee leikattujen kissojen virtsatieterveyttä. Anti-hairball-kuitulisä ehkäisee karvapallojen muodostumista, ja omega-3- ja omega-6-rasvahapot tukevat kissan ihon ja turkin hyvinvointia. 

Valitse sopivin kuivaruoka kissallesi verkkokaupasta

 

Takaisin blogiin