Dagsmarkin uudet kissan märkäruokapakkaukset

Kissojen märkäruoat nyt uusissa raidoissa ja täplissä

Dagsmark ILVES, TIIKERI, LEOPARDI, GEPARDI ja PUUMA -märkäruoat ovat saaneet uudet eläimelliset pakkaukset. Tuotteiden maut ovat edelleen samat tutut ja vaativan kissaraadin hyviksi maistelemat.

Tutut reseptit, monta vaihtoehtoa

Ruokien reseptit ovat säilyneet ennallaan. Aikuisten kissojen ILVES (kana), TIIKERI (kana-kalkkuna) ja LEOPARDI (kana-nauta) ovat saatavissa yksittäis- ja monipakkauksissa kastikkeena ja hyytelönä. Pentujen omaa GEPARDIA (kana-hyönteinen) saa pateena yksittäis- ja monipakkauksessa.

Leikattujen ja seniorikissojen PUUMA-hyytelö (kana-hyönteinen) taas saa syys-lokakuussa rinnalleen kastikkeen. Uutuus on ennakkomyynnissä jo elokuussa Dagsmarkin omassa verkkokaupassa, joten kannattaa tassutella tutustumaan.


Koostumuksilla uudet tunnusvärit

Eri koostumuksilla on omat tunnusvärinsä. Tämä pakkauksessa näkyvä tunnusväri auttaa paikantamaan mieleisen koostumuksen hyllyltä helpommin. Kissojen kastikkeet on merkitty turkoosilla, hyytelöt oranssilla ja pateet liilalla.

Entistäkin kätevämpi monipakkaus

Märkäruokapussien koot ovat edelleen samat eli kastikkeilla ja hyytelöillä 80 g ja pateella 70 g. Monipakkauksissa on aina 8 pussia ja mixeissä 12 pussia.

Vähensimme kuitenkin monipakkauksessa käytetyn pahvin määrää, jotta pakkaus säästäisi materiaalia ja olisi tehokkaampi kuljettaa. Monipakkauksiin on myös lisätty poistettava kansi, jolloin pakkausta voi käyttää kätevästi kotona pussien säilytyslaatikkona. Yhden maun laatikoista kansi irtoaa sivusta ja mixeistä edestä.

Valitse suosikkisi märkäruoista

Takaisin blogiin