Koiran herkut – koulutukseen ja herkutteluun!

Koiran herkut – koulutukseen ja herkutteluun!

Kesäloman jälkeen paluu arkeen voi olla tassukansallekin haastavaa. Lempi-ihmiset eivät ole enää ympärivuorokauden näköpiirissä, arjen rutiinit palaavat rytinällä ja mökkimaisemissa kirmaaminen vaihtuu kaupungin vilinään. Kerromme seuraavaksi, miten koiran makupalat voivat olla apuna arjen haasteissa!

 

Koiran herkut apuna aktivoinnissa

Koiran aktivointi on olennainen osa sen hyvinvointia! Lomalta arkeen palatessa yksinolon helpottamiseksi ja koiran mielen virkeyden ylläpitämiseksi on tärkeää tarjota sille monipuolisia virikkeitä. Yksi tehokas tapa on piilottaa kotoa lähtiessä pieniksi pilkottuja nameja eri puolille kotia tai koiraa kiinnostaviin aktivointipeleihin. Erilaiset aktivointipelit tarjoavat koiralle sekä fyysistä että henkistä haastetta, mikä auttaa pitämään sen stressitason alhaalla ja vähentämään mahdollisia käytöshäiriöitä.

Positiivinen vahvistaminen

Koiran kouluttaminen vaatii johdonmukaisuutta ja positiivista vahvistamista. Palkitseminen herkuilla on yksi tehokkaimmista tavoista vahvistaa toivottua käyttäytymistä. Koira voi esimerkiksi reagoida rauhallisen lomailun jälkeen kaupungin vilkkaaseen menoon, jolloin on tärkeää palkita se rauhallisesta ja toivotusta käyttäytymisestä. Tämä auttaa koiraa sopeutumaan jälleen uuteen ympäristöön!

Ei Mellilää mahan täydeltä!

Vaikka herkut ovat erinomainen apuväline koiran kouluttamisessa ja aktivoinnissa, on tärkeää muistaa kohtuus! Tarjoa nameja osana tasapainoista ruokavaliota siten, että namien osuus on enintään 10 % koiran päivittäisestä energiansaannista. Liiallinen herkuttelu voi johtaa nirsouteen, ylipainoon ja muihin terveysongelmiin. Siksi on tärkeää valita laadukkaita nameja ja pitää niiden määrä kohtuullisena. Muista myös pitää aina tuoretta juomavettä koirasi saatavilla.

 

Monta herkkua, monta temppua

Koiran makupaloista on moneksi – ne toimivat niin hemmottelun välineenä kuin positiivisena vahvisteena koulutuksessa ja virikkeistämisessä. Dagsmarkin kaikki koiran herkut ovat viljattomia ja Suomessa vastuullisesti valmistettuja, eivätkä ne sisällä säilöntä-, väri- tai lisäaineita. Herkut saavat tassun ojentumaan jo ennen kuin ehdit sitä pyytää. Uudistunut namipala on helppo myös pilkkoa käsin pienempiin osiin!

 

MELLILÄ lihanami

MELLILÄ koiran lihanamit on valmistettu suomalaisesta possusta ja naudasta. Dagsmarkilla on hyödynnetty resurssitehokkaasti kotimaisen naudan ja possun elintarviketuotannon sivuvirtoja. Tuemme kiertotaloutta hyödyntämällä elintarviketeollisuuden sivuvirtoja, jolloin hävikki vähenee.

MELLILÄ kana-silakkanami

MELLILÄ koiran kana-silakkanamit on valmistettu suomalaisesta kanasta ja Itämeren silakasta. Itämeren villisilakka on ekologinen raaka-aine: se on osa luonnollista ekosysteemiä ja kalastetaan suoraan merestä ravinnoksi.

MELLILÄ kana-riistanami

MELLILÄ koiran kana-riistanamit on valmistettu suomalaisesta kanasta, hirvestä ja porosta. Poro on luontaisesti antibioottivapaa ja vähärasvainen kotimainen riistaeläin!

 

 

 

 

 

 

Uutuusmaut vain verkkokaupasta

Testaa myös verkkokaupan uutuuksia, herkullisia makupareja kana-kalkkuna-porkkana sekä possu-mustikka! Nämä maut saatavilla toistaiseksi vain Dagsmarkin verkkokaupasta.

Miksi valita Dagsmarkin koiran herkut?

  1. Kaikki Dagsmarkin kooran herkut valmistetaan Suomessa.
  2. MELLILÄ-tuotteet ovat viljattomia eivätkä ne sisällä säilöntä-, väri- tai lisäaineita.
  3. Namit ovat helppo pilkkoa pienempiin osiin
  4. Valikoimasta löytyy jokaiseen makuun sopiva vaihtoehto! Proteiinin lähteinä on joko possu ja nauta, kana ja kala tai kana ja riista.
Takaisin blogiin