Nostetaan kissa pöydälle

Lemmikinruoan ja sen raaka-aineiden alkuperää ei ole nykyisen lainsäädännön mukaan pakko ilmoittaa. Meistä tähän pitää tulla muutos. Ruoan valmistusmaa ja raaka-aineiden alkuperä ovat tärkeitä tietoja sekä ruoan turvallisuuden että vastuullisuuden kannalta.

Dagsmarkin kissanruoat valmistetaan Suomessa tarkkaan valikoiduista raaka-aineista, jotka ovat puhtaita ja turvallisia.

Raaka-aineet elintarviketeollisuudesta

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä sinulle suomalaiset kissan märkäruoat. Ne valmistetaan tehtaallamme Loimaan Mellilässä vastuullisesti ympäristöä kunnioittaen. Niissä käytetty liha eli kana, kalkkuna ja nauta ovat kaikki kotimaisia – esimerkiksi se kana tulee kirjaimellisestikin naapurista, nimittäin Naapurin Maalaiskanasta Liedosta.

Liha saadaan elintarviketeollisuuden sivuvirroista. Siis niistä raaka-aineista, joita Suomessa ei olla totuttu syömään sekä koneellisesti erotellusta lihasta. Näin pienennämme hävikkiä, kun hyviä raaka-aineita ei mene hukkaan.

Märkä- ja kuivaruokaa makutakuulla

Kissanruokamme ovat huolella suunniteltuja, vastuullisesti valmistettuja ja vaativalla kissayleisöllä testattuja. Viljattomissa märkäruoissa makuja on kolme: Dagsmark ILVES (kana), Dagsmark TIIKERI (kana-kalkkuna) ja Dagsmark LEOPARDI (kana-nauta). Ne täydentävät kissan kuivaruokien valikoimaa, johon kuuluvat viljatton Dagsmark ILVES (kana) ja Dagsmark TIIKERI (kana).

Olemme kissanruokiemme maistuvuudesta niin varmoja, että uskallamme antaa niille makutakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tuote ei maistu kissallesi, saat rahasi takaisin. Kokeile siis kotimaista!

 

Takaisin blogiin