SEY on vuoden 2023 hyväntekeväisyyskohde

SEY on vuoden 2023 hyväntekeväisyyskohde

Dagsmarkin kissanruokien vuosituotosta 2 % lahjoitetaan joka vuosi hyväntekeväisyyteen. Lemmikinomistajat saavat äänestää mieleistään kohdetta, ja tänä vuonna eniten ääniä keräsi SEY Suomen eläinsuojelu.

”Olemme hyvin iloisia siitä, että lemmikinomistajat arvostavat eläinsuojelutyötämme ja valitsivat meidät lahjoituskohteeksi. Dagsmarkin tuella on suuri merkitys, koska toimintamme perustuu ennen kaikkea lahjoituksille. Tehdään yhdessä Suomesta parempi paikka eläimille!”, iloitsee SEY:n toiminnanjohtaja Kati White.

Eläinsuojelun eturivissä

SEY Suomen eläinsuojelu on Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. Järjestö on tehnyt työtä suomalaisen eläinsuojelun puolesta jo yli sadan vuoden ajan.

Toiminnan kautta ennaltaehkäistään eläinsuojeluongelmia ja autetaan hädässä olevia eläimiä. Tavoitteena on myös jättää parempi tassunjälki niin lainsäädäntöön ja viranomaisten toimintaan kuin ihmisten asenteisiin. Ruohonjuuritason työtä tehdään noin 40 jäsenyhdistyksen, 75 eläinsuojeluneuvojan ja yli tuhannen vapaaehtoisen voimin.

Tärkeimpiä vaikuttamiskohteita ovat pentutehtailu, löytöeläimet, luonnonvaraiset eläimet, kivuttomuus, eläinten häkitön kasvatus sekä lainsäädännön kehittäminen. Erityisenä panostuksen aiheena on lasten ja nuorten kouluttaminen.

Hyvää joka ruokakupillisella

Me Dagsmarkilla haluamme jakaa hyvää eläimille ja ympäristölle. Osana tätä ajatusmaailmaa on kissanruokiin sidottu hyväntekeväisyys, jonka kautta myös lemmikinomistajat ovat mukana tekemässä hyvää joka aterialla.

Vuonna 2022 tuimme kissojen ja koirien hyvinvoinnin eteen työskentelevää Rekku Rescueta. Vuonna 2021 kohteena taas oli WildCats Conservation Alliance ja erittäin uhanalaiset amurinleopardit sekä amurintiikerit.

Vuoden 2023 hyväntekeväisyyskohde SEY tekee Suomesta ja maailmasta parempaa paikkaa eläimille. Tälle missiolle on helppo antaa ylätassu.

Lue lisää SEY:n toiminnasta
Takaisin blogiin