Tiedätkö mitä kissasi syö?

Kysymys kuulostaa yksinkertaiselta, mutta oikeasti se on kaikkea muuta. Tiedätkö, missä maassa kissasi ruoka on valmistettu ja mistä sen liha tulee? Entä millaisissa oloissa tuo kana, kalkkuna tai nauta on kasvanut? Entä millainen hiilitassunjälki siitä jää?

Vastaaminen ei ole helppoa, koska lemmikinruoan ja sen raaka-aineiden alkuperää ei ole pakko ilmoittaa. Me Dagsmarkilla haluamme muuttaa tämän. Haluamme sinun tietävän, mitä kissasi syö.

Suomalaista lemmikinruokaa vastuullisesti

Suomessa tuotettu ruoka – niin ihmisten kuin lemmikkien – on lähtökohtaisesti turvallista ja puhdasta, koska tuotantoprosesseja valvotaan tarkkaan. Dagsmarkin kissanruoat valmistetaan Loimaan Mellilässä laadukkaista raaka-aineista vastuullisesti, läpinäkyvästi ja jäljitettävästi.

Meillä on oma vastuullisuusohjelma, jonka osa-alueita ovat onnellinen ja hyvinvoiva lemmikki, kestävä ja vastuullinen lemmikinruoanvalmistus sekä hyvinvoiva yhteisö ja yhteiskunta. Vastuullisuusohjelmaamme liittyen meillä on myös Ekokompassi-sertifioitu ympäristöjärjestelmä, jonka puitteissa laskemme hiilitassunjälkemme vuosittain. Tehtaallamme käytetään jo uusiutuvaa energiaa ja pyrimme aktiivisesti pienentämään niin päästöjä kuin hävikkiä. Tuotteissamme liehuu Avainlippu.

Dagsmarkin kotimainen kissan märkäruoka on maukas ja proteiinipitoinen valinta ruokakuppiin. Märkäruokamakuja on kolme: Dagsmark ILVES (kana), Dagsmark TIIKERI (kana-kalkkuna) ja Dagsmark LEOPARDI (kana-nauta). Kaikki märkäruoat ovat kotimaisesta lihasta valmistettuja viljattomia täysravintoja, eikä niissä ole soijaa, lisättyä sokeria tai säilöntä- ja väriaineita.

Märkäruokien ohella valikoimiimme kuuluvat myös kissan kuivaruoat Dagsmark ILVES ja Dagsmark TIIKERI. Ne ovat laadukasta täysravintoa, jota voi syöttää kissalle märkäruoan rinnalla.

Paremman lemmikinruoan puolesta

Vastuullisuus on kuulunut erottamattomasti Dagsmarkin toimintaperiaatteisiin alusta asti. Toimintamme alkoi eläinrakkaudesta ja halusta tarjota omille lemmikeillemme puhdasta ja turvallista ruokaa. Juuri sitä haluamme tarjota myös muille lemmikinomistajille.

Kissanruokamme ovat syntyneet tarkan tuotekehityksen tuloksena ja rakkaudesta noihin itsenäisiin, itsepäisiin, leikkisiin ja älykkäisiin eläimiin, jotka jättävät raapimisjälkiä huonekaluihin ja tassunjälkiä sydämiin.

Hyviä valintoja ruokakupilla

Dagsmark tukee vuosittain ympäristön ja luonnon monimuotoisuuden hyväksi tehtävää työtä.

Lemmikinomistajat vaikuttivat Dagsmarkin seuraavan hyväntekeväisyyskohteen valintaan antamalla äänensä somessamme loppuvuodesta 2021. Valitsemme tuolloin kotimaisen lahjoituskohteen vuodelle 2022. Äänestyksen tulos julkistetaan tammikuussa 2022.

Tutustu Dagsmarkin kissan märkäruokiinLue lisää vastuullisuudesta

 

Takaisin blogiin