Se hyvää tekevä Black Friday

Se hyvää tekevä Black Friday

Me Dagsmarkilla haluamme yhdessä lemmikinomistajien kanssa jättää jälkeemme hyviä tassunjälkiä. Päätimme tänä vuonna pitää verkkokauppamme auki Black Friday -viikonloppuna 25.–27.11.2022 ja lahjoittaa verkkokaupan myynnistä 20 % Rekku Rescuelle.

Rekku Rescue auttaa kissoja sekä koiria Suomessa ja Virossa. Yhdistys tekee pitkäjänteistä ja ennaltaehkäisevää työtä kodittomien eläinten määrän vähentämiseksi sekä eläinten aseman ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Kotimaista kotiin

Meillä on ollut aiemmin tapana sulkea verkkokauppamme kokonaan Black Fridayn ajaksi, koska emme halua olla mukana lietsomassa ylikulutusta ja ostamista ilman tarvetta.

Globaali tilanne on kuitenkin tänä vuonna hyvin erilainen kuin viime vuonna ja hintojen nousu näkyy kodeissa. Siksi haluamme nyt tarjota lemmikinomistajille mahdollisuuden hankkia laadukasta, kotimaisista raaka-aineista valmistettua lemmikinruokaa ja samalla tukea eläinsuojelutyötä.

”Dagsmarkin Black Friday -kampanja on upea tapa tehdä hyvää. Se ei kannusta turhaan shoppailuun, vaan antaa mahdollisuuden auttaa kodittomia eläimiä samalla kun ostaa ruokaa omalle rakkaalle lemmikilleen. Rekku Rescuen sijaiskodeissa asuu tällä hetkellä yli sata kissaa ja toistakymmentä koiraa. Apu tulee meille todella tarpeeseen”, kiittelee Sadri Rekku Rescuelta.

Anna lahja eläimille

Verkkokaupassamme on myös mahdollisuus ostaa lahjakortti ja lähettää se haluamallesi henkilölle tai hyvää tekevälle taholle. Lahjakortilla voit ilahduttaa esimerkiksi sydäntäsi lähellä olevaa eläinsuojeluyhdistystä tai lemmikinomistajaystävääsi.

Halutessasi voit myös tehdä tilauksen valitsemillesi tuotteille ja kertoa tilauksen lisätiedoissa, mille eläinsuojelutaholle haluat meidän lähettävän tuotteet. Tarjoamme tällaiselle hyväntekeväisyystilaukselle maksuttomat toimitus- ja rahtikulut koodilla HYVÄTEKO.

Takaisin blogiin