Laadukasta lemmikinruokaa lähimarketista

Laadukasta lemmikinruokaa lähimarketista

Ruokakauppojen lemmikkituotevalikoima on nykyään varsin laaja. Laadukasta lemmikinruokaa ei enää tarvitse etsiä vain erikoisliikkeistä, vaan sitä voi hankkia ihan omasta lähikaupastaan kunhan kaupassa muistaa tutustua pussin kylkeen ja tarkistaa, näkyykö siinä esimerkiksi Avainlippu. Kotimainen valmistus ja kotimaiset raaka-aineet kertovat laadusta ja keventävät samalla tuotteen hiilitassunjälkeä.

Kotimaista ostoskoriin tai -kärryyn

Meille Dagsmarkilla oli alusta asti selvää, että haluamme lemmikinruokiemme olevan paitsi kotimaisia ja laadukkaita, myös helposti kaikkien saatavilla ympäri Suomen. Siksi lemmikinruokiamme saa niin tavallisista ruokakaupoista kuin valituista erikoisliikkeistä ja verkosta.

Olemme panostaneet kotimaisiin raaka-aineisiin ja vastuullisuuteen tuotantoketjussamme. Käyttämämme liha eli kana, kalkkuna ja nauta ovat kaikki suomalaisia ja ne saadaan elintarviketeollisuuden sivuvirroista eli lihan laatu on korkea ja hävikki pienempi. Vapaasti vaeltavia riistaeläimiä taas saadaan raaka-aineeksi Pohjolasta ja lähialueilta.

Valitsemalla suomalaisen lemmikinruoan tekee hyvän valinnan monella eri tasolla. Suomessa valmistettu lemmikinruoka on puhdasta ja turvallista, koska tuotantoprosessit ovat tarkkaan valvottuja ja tuotantoeläinten hyvinvoinnista huolehditaan. Ja mikä parasta, suomalaista ruokaa voi ostaa samasta paikasta samalla kertaa niin kaksi- kuin nelijalkaisillekin perheenjäsenille.

Vastuullisuus on valinta ja periaate

Dagsmarkin tehdas sijaitsee Loimaan Mellilässä, Varsinais-Suomessa. Valmistamme siellä kaikki lemmikkien märkäruoat. Kuivaruokamme taas valmistetaan nykyisin kotimaisilla alihankkijoilla Nokialla reseptiemme mukaisesti. Purutuotteemme tulevat Kokkolan Nahalta. Kotimainen tuotanto ja paikallisten työllistäminen ovat meille asioita, joista emme tingi.

Myös vastuullisuus on ollut erottamaton osa toimintaperiaatteitamme jo ihan yrityksen alkuaskelista saakka. Meillä on oma vastuullisuusohjelma, jonka painopisteitä ovat lemmikin hyvinvointi, vastuullinen valmistus sekä hyvinvoiva yhteisö ja yhteiskunta. Vastuullisuusohjelmaamme kuuluu myös Ekokompassi-sertifioitu ympäristöjärjestelmä, jossa lasketaan yrityksen jokavuotinen hiilitassunjälki. Vastuullisuutta siis seurataan ja kehitetään aktiivisesti.

Lemmikkien eri tarpeisin

Dagsmarkin tuotteet ovat tarkan tuotekehityksen tulos. Koiranruokien valikoima kattaa niin pennut, aikuiset koirat, pikkukoirat, seniorit ja pyöristymään päässeet koirat kuin energisempää ruokaa tarvitsevat aktiivisesti harrastavat koirat. Erilaisia purutuotteita on tarjolla eri purentavahvuuksille ja nameja kaikille herkkusuille palkitsemiseen ja koulutukseen. Koiranruoissa ei ole vehnää, eikä aromi- tai väriaineita. Täysin viljattomatkin vaihtoehdot löytyvät.

Myös kissanruokien valikoimassa on otettu huomioon erilaiset kissat ja niiden vaativa maku. Kuivaruoissa on esimerkiksi tarjolla isompaa ja pienempää nappulaa sekä leikatuille ja senioreille sopiva kevyempi vaihtoehto. Märkäruokia saa sekä hyytelönä että kastikkeessa. Kaikki kissanruoat on valmistettu kotimaisesta lihasta, eikä niissä ole viljaa, soijaa tai säilöntä- ja väriaineita.

Takaisin blogiin